Uncategorized

Santanyí renova els contenidors de reciclatge de tot el municipi

El compromís de l’Ajuntament de Santanyí i de la regidoria de Medi Ambient continua amb una nova campanya de renovació dels contenidors i punts de reciclatge del terme municipal. En total es s’han adquirit 327 contenidors dels tres grups principals de reciclatge: envasos, paper i vidre. La majoria d’aquests nous contenidors són de 3.000 litres de capacitat, tot i que se n’han comprat una trentena (10 d’envasos i 20 de paper) de 4.600 litres. Durant les darreres setmanes s’han anat canviat els contenidors vells per aquests nous que a més tenen l’obertura per depositar les deixalles més gran. En total, per la compra d’aquests nous equipaments, l’Ajuntament ha gastat 250.000€.

El regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Santanyí, Salvador Ferrer, s’ha mostrat molt satisfet d’haver pogut fer aquesta inversió: “els contenidors del municipi feia un temps que necessitaven una renovació, i ara hem aconseguit fer-ho. Es tracta d’una despesa important, però pensem que era el moment de fer-ho, gràcies a la bona situació econòmica dels comptes municipals. A més, estem a punt de començar una campanya de conscienciació per a tots els residents sobre la importància de reciclar i separar les nostres deixalles”.

Leave a comment

Prev

Visita del Presidente de la Generalitat Ximo Puig y el presidente de la CEOE Juan Rosell

Next

Alcalá de Henares ha renovado el 100% de los contenedores de basura de todos los barrios la ciudad, un total de 2700

La empresa ROTOTANK se crea en el año 1994 dedicándose a la transformación de termoplásticos mediante Roto moldeo, inyección y soplado, y a la transformación de elementos metálicos. ROTOTANK dispone de unas instalaciones de más de 10.000m2 con todos los medios necesarios para el desarrollo de sus productos:

Newsletter

Tus datos serán tratados por ROTOTANK SL, con la finalidad de enviarte nuestros boletines informativos a tu correo electrónico. La legitimación del tratamiento es tu consentimiento, que podrás retirar en cualquier momento. Tus datos no serán cedidos a terceros. Tienes derecho a acceder, rectificar y suprimir tus datos, así como otros derechos como se explica en nuestra política de privacidad: https://www.adelopd.com/privacidad/rototank-sl