Uncategorized

Santanyí renova els contenidors de reciclatge de tot el municipi

El compromís de l’Ajuntament de Santanyí i de la regidoria de Medi Ambient continua amb una nova campanya de renovació dels contenidors i punts de reciclatge del terme municipal. En total es s’han adquirit 327 contenidors dels tres grups principals de reciclatge: envasos, paper i vidre. La majoria d’aquests nous contenidors són de 3.000 litres de capacitat, tot i que se n’han comprat una trentena (10 d’envasos i 20 de paper) de 4.600 litres. Durant les darreres setmanes s’han anat canviat els contenidors vells per aquests nous que a més tenen l’obertura per depositar les deixalles més gran. En total, per la compra d’aquests nous equipaments, l’Ajuntament ha gastat 250.000€.

El regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Santanyí, Salvador Ferrer, s’ha mostrat molt satisfet d’haver pogut fer aquesta inversió: “els contenidors del municipi feia un temps que necessitaven una renovació, i ara hem aconseguit fer-ho. Es tracta d’una despesa important, però pensem que era el moment de fer-ho, gràcies a la bona situació econòmica dels comptes municipals. A més, estem a punt de començar una campanya de conscienciació per a tots els residents sobre la importància de reciclar i separar les nostres deixalles”.

Uncategorized

Visita del Presidente de la Generalitat Ximo Puig y el presidente de la CEOE Juan Rosell

La empresa ROTOTANK, S.L. y RBAN GRAVITY, S.L. reciben la visita del Presidente de la Generalitat Ximo Puig y del Presidente de la CEOE Juan Rosell.

La empresa ROTOTANK, S.L. ubicada en el municipio de Biar en Alicante y dedicada a la fabricación de contenedores de reciclaje de residuos sólidos urbanos y otros productos relacionados con el medioambiente y la empresa URBAN GRAVITY, S.L. reciben la visita del Presidente de la Generalitat Ximo Puig y del Presidente de la CEOE Juan Rosell.

Esta visita tiene por objeto ver de primera mano la labor de innovación en el sector de la recogida y reciclaje de residuos que llevan a cabo estas empresas. Especialmente el desarrollo de un nuevo sistema de recogida lateral en colaboracion con URBAN GRAVITY que incluye un novedoso contenedor junto con un nuevo modelo de camión desarrollado por la empresa alemana ZOELLER.

En Biar a 7 de febrero de 2017

La empresa ROTOTANK se crea en el año 1994 dedicándose a la transformación de termoplásticos mediante Roto moldeo, inyección y soplado, y a la transformación de elementos metálicos. ROTOTANK dispone de unas instalaciones de más de 10.000m2 con todos los medios necesarios para el desarrollo de sus productos:

Newsletter

We promise not to spam!